ZAGT  voor thuis

ZAGT voor thuis is een exclusief vleesmerk geïnitieerd door ZAGT Amsterdam. Wij verkopen vlees van de hoogste kwaliteit ter wereld. ZAGT bezorgt sinds 2014 in Nederland en België de top van de horeca en consumenten.

Zagt voor thuis: de allerbeste steaks ter wereld

ZAGT  voor bedrijven

Van oorsprong richt ZAGT Amsterdam zich op de horeca. Horecaleverancier gespecialiseerd in Nederlands rundvlees.

Waarom ZAGT?

  • De beste steaks van eigen bodem.
  • Gespecialiseerd in premium vlees met de mooiste marmering van de beste runderen ter wereld.
  • Leverancier van tophoreca in Nederland.
  • Wij selecteren hoge kwaliteit vlees met oog voor milieu en dierenwelzijn.
  • Met een dry-age kamer van 80 m2 beschikt ZAGT over het grootste aanbod dry-age vlees van Nederland.

Vlees van ZAGT

ZAGT importeert het  Spaanse premium vlees van Miguel Vergara, de oprichter van Black Angus Salamanca. De exclusieve selectie Angus Breed is goed gemarmerd vlees. Het geheim van het vlees zit in het rustige karakter van de runderen waardoor het vlees een unieke smaak en structuur krijgt.

Het meest exclusieve vlees van Nederland; De duurzame dubbeldoelkoe. Vlees van de Holsteiner melkkoeien die speciaal door Zagt geselecteerd zijn. De top van de gastronomie in Nederland werkt met dit mooie gemarmerde vlees. Dit vlees wordt in de speciale dry age kamer van Zagt 28 dagen gedry-aged voor extra smaak.

Tevens importeert Zagt zelf het zeer exclusieve Wagyu vlees uit Japan. Deze zeer exclusieve vleessoort heeft een fijne smaak, evenwichtige marmering en dat maakt het tot het beste rundvlees ter wereld.